Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Комедията "Чиста къща" с премиера в Бургас на 16 февруари

Комедията "Чиста къща" с премиера в Бургас на 16 февруари

”Чиста къща” е чиста комедия. Жена спасява любимата на съпруга си. Любовница харесва съпругата на любимия. Мъж оставя любимите си жени, за да търси лековито дърво. Прислужница иска да стане комик в Ню Йорк. Мъж и жена умират от смях, докато слушат идеалния виц. Всички герои вярват, че ако повече жени умеят да разказват вицове, светът ще е друг. „Чиста къща” на американката Сара Рул е сред малкото съвременни пиеси, които разказват за любовта светло и с кураж.

”Чиста къща” е чиста комедия. Жена спасява любимата на съпруга си. Любовница харесва съпругата на любимия. Мъж оставя любимите си жени, за да търси лековито дърво. Прислужница иска да стане комик в Ню Йорк. Мъж и жена умират от смях, докато слушат идеалния виц. Всички герои вярват, че ако повече жени умеят да разказват вицове, светът ще е друг.  „Чиста къща” на американката Сара Рул е сред малкото съвременни пиеси, които разказват за любовта светло и с кураж.

Постановката ще се играе в залата на Бургаската опера на 16 февруари от 19:00 часа. На сцената бургазлии ще могат да видят Ивана Папазова, Елена Атанасова, Радина Думанян,  Йоана Буковска, Троян  Гогов.  Едно от най-младите попълнения в трупата на Драматичен театър - Пловдив Радина Думанян е номинирана за наградите „Икар“ за 2015 година  в категория “Дебют” за ролята й на Матилда точно в тази постановка.

„Тази динамична пиеса разглежда взаимоотношенията на Лейн – лекар, работохоличка,  нейният съпруг Чарлз – хирург, който намира голямата любов в лицето на харизматичната, но умираща пациентка аржентинката Ана; дистанцираната сестра на Лейн – Вирджиния, която обича да чисти, и бразилската прислужница Матилда, която никак не обича последното... Нейната мисия е да измисли перфектния виц. На Лейн, обаче, не й е много смешно: „Не искам някой интересен да чисти къщата ми. Искам просто чиста къща.“ Но когато съпругът й довежда вкъщи новооткритата си любов – по-възрастна жена, болна от рак – за да я запознае с жена си, Лейн осъзнава, че антисептичен дом не е най-доброто средство срещу отчуждението. Понякога трябва да се научим да се извисяваме над безпорядъка на живота и любовта.“

Постановката ще се играе в Бургас по покана на Маруся Русева от „Арт Ателие”. Билети се продават на касите в Операта  и на тел 0894/898-098

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега