Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Крадец се опита на задуши баба, докато вика за помощ

Съседи осуетиха нападението
Крадец се опита на задуши баба, докато вика за помощ

Съседи осуетиха нападение над възрастна жена в дома й в Бургас. Комшиите чули виковете на бабата и влезли точно, когато нападателят увивал шал около врата и устата на жената, за да я задуши.

Съседи осуетиха нападение над възрастна жена в дома й в Бургас. Комшиите чули виковете на бабата и влезли точно,  когато нападателят  увивал шал около врата и устата на жената, за да я задуши. 

В събота около 22.25 ч. в Пето Районно управление "Полиция"- Бургас е  получено съобщение за проникване в частен апартамент, намиращ се на втория етаж в блок в к-с "Изгрев", обитаван от 83 годишна жена. В късния вечерен час възрастната бургазлийка се е събудила от шум, предизвикан от неизвестния извършител, който проникнал в апартамента. Той успял да влезе в жилището след като се покатерил на терасата и натискайки прозореца влязъл в стаята. Когато го видяла, уплашената пенсионерка започнала да вика за помощ. 

Виковете  й събудили съседите, които се отзовали моментално на помощ. При влизането в стаята, комшиите видели непознатият, надвесен над пенсионерката, който посредством шал, увит около врата и устата й, да се опитва да я задуши. Нападателят изблъскал съседите и избягал през входната врата. Той се издирва по описание. Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега