Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Круизни кораби акостират на Пристанище Бургас още през май

Круизни кораби акостират на Пристанище Бургас още през май

Освен търговската дейност по обработка на товарни кораби, Пристанище Бургас ЕАД продължава да развива и пасажерските услуги. В този дух, на световното изложение на круизната индустрия в Маями (11-13 Март 2014г.) ръководството на Пристанище Бургас ЕАД взе участие в общ щанд с пристанищата на Одеса и Батуми, като част от бренда БЛЯК СИЙ КРУИЗИС, обединил черноморските пристанища на България, Украйна, Русия, Грузия и Турция.

Освен търговската дейност по обработкана товарни кораби, Пристанище Бургас ЕАД продължава да развива и пасажерскитеуслуги. В този дух, на световното изложение на круизната индустрия в Маями (11-13Март 2014г.) ръководството на Пристанище Бургас ЕАД взе участие в общ щанд спристанищата  на Одеса и Батуми, каточаст от бренда БЛЯК СИЙ КРУИЗИС, обединил черноморските пристанища на България,Украйна, Русия, Грузия и Турция.

Участници във форума бяха круизни пристанища,агентийски и туристически компании, държавни, общински и обществени органи,организации пряко свързани с този сектор от морския бизнес, доставчици наспециализирано оборудване на круизни пристанища, корабостроителници и други.

ПристанищеБургас ЕАД бе представено от г-н Николай Тишев, изпънителен директор, и г-нСтойчо Димов, ръководител звено „Маркетинг, СУК и Евроинтеграция". Съгласнопрограмата на организаторите, в рамките на 4 дни (един ден подготовка на щанда итри дни за изложение) бяха проведени работни срещи с представители на водещитекруизни компании, на които се представиха предимствата на Пристанище Бургас ирегиона.

Ръководството на Пристанище БургасЕАД договори с круизната компания „CostaCrociere”, три посещения накруизния кораб „COSTA DELIZIOS”за 2014г., като първото е потвърдено за 05 Май, а другите се очакват в края намай и юни. Параметрите на кораба са следните: дължина 294 м., газене 8,10 м. с  капацитет от 2826 пасажера и 908 екипаж.

Също така продължават преговорите ис друга водеща круизна компания, като се представят по-добрите условия заорганизиране на туристическите маршрути към забележителностите на България сначална и крайна точка – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега