Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лара Фабиан с концерт в България догодина

Лара Фабиан с концерт в България догодина

За първи път в България ще гостува светвноизвестната LARA FABIAN на 23 октомври 2014г., в зала 1 на НДК, София. Обиколила почти цял свят, френската звезда, наричана още „Феномен“ във Франция и Канада, ще ощасливи и българската публика.

За първи път в България ще гостува светвноизвестната LARA FABIAN на 23 октомври 2014г., в зала 1 на НДК, София. Обиколила почти цял свят, френската звезда, наричана още „Феномен“ във Франция и Канада, ще ощасливи и българската публика.

Певицата подготвя концерт с най-известните си песни, като любимата на всички “Je t’aime” („Обичам те“) и още „Tu t’en vas” („Отиваш си“), “Si tu m’aime” („Ако ме обичаш“), “Deux ils, deux ells” („Двама той, двама тя“), както и последните хитове от албума й от април 2013-та. Сензационно шоу, покорило най-големите сцени в цяла Европа, Америка, Латинска Америка, Азия и Австралия.

LARA FABIAN записва първия от шеснайсетте си албума още през 1991г. Дебютният й албум “Lara Fabian” става платинен за по-малко от две седмици, като продава над 1 000 000 копия. Последвалият й успех е признат в цял свят с 11 платинени и тройно платинени албума, награди за най-добър женски глас, най-добра песен, най-продавани албуми за Европа. Родом от Италия LARA FABIAN пее на италиански, испански, португалски, руски, немски, иврит, гръцки и държи високи позиции от години във френските музикални чартове.

Музикалните критици оприличават гласа й на този на Селин Дион, лирично сопрано, с ярко и нежно звучене. Неповторимо шоу, неподправен глас, за първи път в България – световната звезда LARA FABIAN!

Концертът е в София на 23 октомври 2014г., в зала 1 на НДК, от 20:00ч. От понеделник можете да закупите първите 500 билета с 10 лева отстъпка от редовната цена, която е от 50 до 100лв. и ВИП 150лв. Билети се продават на Билетен център НДК, в магазини Пикадили, Офис 1, Германос, на бензиностанции ОМВ и онлайн в системата на Eventim.bg

<iframe width=447 height=335 src=//www.youtube.com/embed/k62uNTaP5WI frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега