Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лентата "Дякон Левски" с премиера на 16-и февруари

Филмът идва и в Бургас, в края на месеца
Лентата "Дякон Левски" с премиера на 16-и февруари

След продължително очакване и известни полемики, лентата "Дякон Левски" най-накрая излиза на голям екран. Премиерата на историческата драма ще се състои на 16-и февруари в Националния дворец на културата в столицата.

След продължително очакване и известни полемики, лентата "ДяконЛевски" най-накрая излиза на голям екран. Премиерата на историческатадрама ще се състои на 16-и февруари в Националния дворец на културата встолицата.

Режисьор на филма е Максим Генчев. В актьорския съставвлизат Веселин Плачков в ролята на Левски, Симеон Филипов, Максим Генчев,Ники Сотиров, Ивайло Аспарухов, Стоян Цветков, Горан Гънчев, Петьо Цеков, ЯкубБахар и други. Продуценти са МаксимГенчев и д-р Златина Филипова. В продукцията са взели участие над 500 души –статисти.

Лентата разказва за живота и делото на Левски, но в единмалко по-различен от учебниците по история сюжет. Образът на Апостола еинтерпретиран по един различен, по-истински и жив начин. Той е представен каточовек - със своите страсти, любов и енергия. Вплетени в сюжета са отношенията му с майка му илюбимата жена – Ана. Най-спорни са моментите със залавянето наЛевски и религиозната му принадлежност, които предизвикаха известни критики.

Официалната премиера на лентата е насрочена за 16-ифевруари, от 19 часа, в столицата. Очаква се филмът да бъде показан и в още 17общини, дали заявка за включване в прожекционната програма. Тя обаче всеоще не е окончателно изяснена. На 17-и лентата ще гостува на Варна и Плевен. Амбицията е продукцията да излезе и извънграниците на България.

В Бургас се очаква "Дякон Левски" да дойде на 20-иили 21-ви февруари, научи PoligrafF.net.Подробностите около премиерата в морския град, обаче, все още не са уточнени.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/HEEvIJSiL6E frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега