Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лошото време не успя да спре доброто в Бургас

Лошото време не успя да спре доброто в Бургас

Средствата се използват за закупуване на медицинско оборудване, което се разпределя между най-нуждаещите се болници

Лошото време и изсипалият се дъжд през сутрешните часове не успяха да попречат на стотици бургазлии да се включат активно в благотворителната кампания „Капачки за бъдеще“. Събирателен пункт беше паркингът на БИЛА-Трапезица. Този уикенд кампанията ще обхване цялата страна, като днес се проведе в Бургас и още 20 града. 

„В Бургас успяхме да съберем два големи буса с капачки и половин камион кенчета. На този етап капачките преобладават, защото кенчета събираме от скоро. Очертава се обаче алуминиевите кенчетата не само да останат в кампанията, но и да бъдат силна част от нея. Кампанията се прави два пъти в годината – веднъж на пролет и веднъж на есен, като обхваща 25 града в страната. Утре най-голямата ни кампания е в София на площад „Батенберг“, коментираха за PoligrafF.net от организаторите. 

Организаторите разкриха, че до този момент са събрани и рециклинирани 600 000 кг. пластмаса. Средствата се използват за закупуване на медицинско оборудване, което се разпределя между най-нуждаещите се болници. 

Последната акция помогна за закупуването на неонатална линейка, която бе дарена в Пловдив. Неонатологията в града поема всички тежки и специфични случаи от областите Пловдив, Пазарджик, Хасково, Смолян и Кърджали, а регионът е на първо място в България по раждания сред хората, които не живеят в градовете.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега