Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любен Дилов: На тези избори не припознаваме никой като враг, с изключение на хаоса /Снимки/

Любен Дилов: На тези избори не припознаваме никой като враг, с изключение на хаоса /Снимки/

Въпреки хаоса обаче, Дилов е категоричен, че най-голямата парламентарна група в следващия парламент ще е групата на ГЕРБ. Няколко са и жизненоважните за областта задачи поставени пред бъдещите народни представители.

На тези избори не припознаваме никой като враг или противник, с изключение на хаоса. Това обяви при старта на предизборната кампания в Бургас водачът на листата на ГЕРБ Любен Дилов. По думите му хаосът е еднакъв за всички, просто някои си дават сметка, други - не. "В момента имаме, необичайна, неразумна ситуация, в която нямаме президент, а имаме кандидат-президент... нямаме служебно правителство, което да се занимава с избори - имаме предизборен щаб на кандидат-президента... имаме треперещи чиновници, които се чудят дали няма да станат жертва на поредната локална или национална вендета... и нямаме парламент, което е мечтата на всеки политик", коментира той.


Въпреки хаоса обаче, Дилов е категоричен, че най-голямата парламентарна група в следващия парламент ще е групата на ГЕРБ. Няколко са и жизненоважните за областта задачи поставени пред бъдещите народни представители. "Независимо как ние ще продължим да работим по начина, по който сме го правили. Сигурно ще е по-трудно отпреди, но не сме се и надявали да е лесно. Има свръхзадачи за Бургас, една от тях е Бургас да се появи на картата на Зелената сделка. Смятаме, че всички парламентарни групи, които излъчат представители от Бургас трябва да работим в тази посока. Планът за възстановяване и устойчивост, който непрекъснато се прекроява, без изобщо да разберем, какво се случва в него -  в него има изключително важни неща за Бургас и региона като трилентовите пътища, под съмнение се поставя санирането, за което в община Бургас чакат около 40 000 души", заяви още той.  


По думите му в тази предизборна кампания от ГЕРБ ще заложат на повече срещи и разговори с хората по места, тъй като в предишната кампания това липсваше заради ковид ситуацията. Дилов не пропусна да се обърне и и към представителите на ДПС с молба да не се изкушават да играят отново "етническата карта". "Има такива наченки, разбираме ги... в 45-ия парламент рязко загубиха любимата си роля на балансьори, по всичко личи, че и в 46-ия парламент ще я загубят, но не трябва с лека ръка да жертват нещо, което последните 10 години беше умно и внимателно градено", коментира още водачът на бургаската листа на ГЕРБ и напомни на всички, които предпочитат лесното говорене за "изчегъркване"  на тези избори, че с изчегъркване нищо добро не е постигнато в историята на човечеството. 


Кметът на Бургас Димитър Николов обобщи, че листата този път е по-млада, по-красива, по-образована и по-подготвена.  "Убеден съм, че всеки един от тях е достоен да бъде народен представител", коментира кметът Николов.  Кандидат-депутатите от своя страна обещаха реални действия в полза на хората. 


"През последните месеци политическото говорене надделя над това, какво ще направим за хората в област Бургас, за хората в България. Нашата кампания ще е с насочена политика към хората в областта - с инфраструктурни проекти, със социални проекти... Нашите усилия ще са насочени преди всичко да посрещнем нуждите на гражданите, на бизнеса, след тази ковид криза, която никой не очакваше, това трябва да бъде главният акцент. Да дадем шанса Бургаско да бъде едни гърди напред в момента, в който ковид кризата изцяло отпусне своя захват, чрез инвестиции в индустриални зони, в свързаност в региона - това е шанс, който не трябва да изпускаме", заяви вторият в листата Жечо Станков. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега