Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Бойчев: Възприемаме се като лобистите на Бургас в Парламента

Димитър Бойчев: Възприемаме се като лобистите на Бургас в Парламента

Той изрази мнение, че ако в Парламента продължава да няма диалог между партиите - "нищо добро не ни чака"

Започваме кампанията с положителни нагласи въз основа на това какво сме свършили за нашата област. Това каза областният лидер на коалицията ГЕРБ-СДС Димитър Бойчев при официалното откриване на предизборната кампания на партията в Бургас. Бойчев е категоричен, че той и съпартийците му ще продължат да бранят лобито на морския град в парламента и ще работят за подобряването на живота на бургазлии. 

"Помним всички каква беше областта преди 10 години и за тези 10 години колко обекта се реализираха. Обекти, които подобряват живота на хората. Влизаме в кампанията позитивни и с ангажименти за следващите 4 години - какво ще реализираме на територията на област Бургас. Винаги сме се възприемали като бургаски кандидати за народни представители и съответно в следващите 4 години се възприемаме, в добрия смисъл на думата, като лобистите на територията на Бургас", каза Бойчев, който е пети в листата на ГЕРБ-СДС за народен представител. 

Той сподели, че основните приоритети ще бъдат насочени към подкрепа на бизнеса и туризма, които пострадаха най-тежко от Covid-19 пандемията. "Проектите, върху които ще се концентрираме касаят туризма, изграждането на 4-лентови пътища с останалите общински центрове, детската университетска болница. Приоритет ни е туризма. Имаме ангажименти към развитието на този отрасъл. Той е сред най-пострадалите от Covid-19 кризата. Вече имаме анонс за откриване на нискотарифни линии до над 15 дестинации. Най-важният приоритет, който е и в националната програма, е помощта за бизнеса". 

Бойчев изрази мнение, че ако в Парламента продължава да няма диалог между партиите - "нищо добро не ни чака". "В 45-ия Парламент категорично нямаше чуваемост. Най-важното е политиците да си говорят. Да, има различни политики - един изповядва дясна политика, друг лява, трети е център, но няма ли разговор между политиците нищо добро не ни чака. Затова призовавам всички - ние сме отворени за диалог, да седнем и да си говорим по приоритети и политики. Да, трябват дебати за съдебната система, да, трябват дебати за здравната система, да, трябват дебати по различни направления, но нямали разговор - нищо добро не ни чака. Изчегъркване и почване от нулата не е полезно за никого".  
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега