Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любен Дилов за третия мандат: Ако не помагаме, поне няма да пречим

Любен Дилов за третия мандат: Ако не помагаме, поне няма да пречим

"От служебния кабинет, с малки изключения, нямаме причини да сме недоволни"

Ако не помагаме, поне няма да пречим на г-жа Нинова да се опита да състави кабинет. Това каза на пресконференция в Бургас депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов. Той бе категоричен, че шансът за редовно правителство е бил значително по-голям, ако президентът Румен Радев беше връчил третия мандат на ДБ, а не на БСП. 

„Този парламент, ако продължи да работи с тези темпове, му трябва не повече от 2 месеца още, за да изпълни максимално програмата си – да оправи законите по Плана за възстановяване и устойчивост, да стартира съдебната реформа във вида, в който се иска. Първите стъпки в тази посока вече са направени. Надяваме се да се намери вариант, по който работата на Парламента да бъде удължена. С мандат на ДБ това щеше да се получи по-лесно. С мандат на г-жа Нинова, получен като подарък за рождения ѝ ден – да, емоционално е, красиво е, но не знаем дали ще бъде ефективно. Стискаме ѝ палци.

Централата на коалицията (ГЕРБ-СДС) ще излезе с официално становище по темата. Но, вие достатъчно се досещате. Ако не помагаме, поне няма да пречим на г-жа Нинова да се опита да състави кабинет. И го правим не защото сме много влюбени в работата си, а защото темповете, с които работи в момента Парламента ако продължи ще свърши много сериозна част от мандата си. Сравнението с управлението на ПП е изключително драстично по разлика. По отношение към местни проекти и национални такива. От служебния кабинет, с малки изключения, нямаме причини да сме недоволни“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега