Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ-СДС: „Арена Бургас“ ще бъде отворена до 20-ти февруари

ГЕРБ-СДС: „Арена Бургас“ ще бъде отворена до 20-ти февруари

Четиримата депутати на ГЕРБ-СДС от Бургаска област - Жечо Станков, Любен Дилов, Галя Желязкова и Андрей Рунчев дадоха пресконференция, на която отчетоха свършеното до този момент в 48-ото Народно събрание

Четиримата депутати на ГЕРБ-СДС от Бургаска област - Жечо Станков, Любен Дилов, Галя Желязкова и Андрей Рунчев дадоха пресконференция, на която отчетоха свършеното до този момент в 48-ото Народно събрание. И четиримата бяха категорични, че този парламент работи много добре, за разлика от правителството на „Продължаваме промяната“. Беше повдигната и една от болните теми на Бургас и района – зала „Арена“. Андрей Рунчев заяви, че има уверението на служебния спортен министър Весела Лечева, че спортното съоръжение ще бъде отворено до 20-ти февруари. Той коментира и темата със Северния обход, който, според него, ще бъде довършен на 100% преди летния сезон. 

„Парламентът работи добре. Опитваме се с темповете, с които работим, да преодолеем голяма част от слабостите от управлението на ПП. Нашата цел, като народни представители, е да работим за Бургас и региона. Имаме развитие по част от проектите, които бяха забавени. Силно се надявахме, че Северният обход ще бъде завършен в срок. Благодарение на нашия добър диалог с министрите от служебния кабинет намираме някакво развитие на този проект. Преди Коледа обещанието беше, че този възел, т.нар. „тромпет“, движението ще е пуснато, продължава работата по него и се надяваме, че с тези темпове преди летния сезон целият обход ще бъде пуснат в експлоатация. По този начин ще бъде облекчен целият поток от автомобили, който слиза от АМ „Тракия“, коментира Рунчев. 

„Друг голям обект е зала „Арена“, където също имаме развитие. Знаете, една година проектът беше забавен. Бяха извършени няколко на брой проверки, но както стана тенденция, не бяха открити никакви нарушения. Няма нито един подаден сигнал към Прокуратурата, независимо от говоренето и снимките на господата пред залата. Реално погледнато, резултатът беше, че залата се забави изкуствено и Бургас изпусна няколко спортни мероприятия. Миналата седмица, при последния Парламентарен контрол, успях да говоря с г-жа Весела Лечева (служебния министър на спорта). Тя ме увери, че темповете, които са зададени на строителя се изпълняват и очакваме до 20-ти февруари, може би, залата да бъде готова и след това да се избере дата за пускането ѝ в експлоатация. Накрая на тази сага сме и ако не беше това забавяне, още в края на миналата година можехме да имаме работеща зала“, каза още Рунчев. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега