Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Любен Дилов: Победител от изборите са всички, които излязоха да гласуват

Любен Дилов: Победител от изборите са всички, които излязоха да гласуват

Според Дилов щастлив резултат е че, благодарение на мъдростта на българския народ, толкова много политически формации присъстват в парламента.

„При толкова много победители, които чуваме един след друг, коалиция ГЕРБ - СДС смята, че в момента не е нужно да излиза и да напомня, че за 14 път поред печели избори. Това са петите поредни парламентарни избори”. Този първи за партия ГЕРБ коментар след обявяването на прогнозните резултати направи Любен Дилов-син.

Дилов обясни, че тази вечер има голям победител и това са всички българи, които са излезли, за да гласуват, въпреки стреса, въпреки ковид и лошото време.

„В момента е една много весела ситуация, в която всички празнуват, всички се поздравяват, говорят и правят проекти за кабинети. Това, за което трябва да си даваме сметка, че изборите, които току-що завършиха, струват около 150 млн. Ако има нови избори поради невъзможност на бъдещите депутати да съставят нов кабинет, те ще струват минимум още 100 млн. В тази година ще има и президентски избори, които ще струват около 100 млн. Важно е, когато изтрезнеем от тази изборна нощ и големите победи, които празнуваме, да си дадем сметка за това можем ли да похарчим 350 млн. в рамките на тази година, в която трябва да се съвземем от COVID-19. Това може би е най-важният въпрос”, добави той.  

Според Дилов щастлив резултат е че, благодарение на мъдростта на българския народ, толкова много политически формации присъстват в парламента.

„Не виждам смисъл да се преговаря в момента. Подобни въпроси могат да се зададат утре на премиера Борисов, на лидерите на ГЕРБ. В момента всички говорим на база екзитпол”, каза още той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега