Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мая Манолова: Ще е невъзможно да се прави кабинет Борисов 4, доволна съм

Мая Манолова: Ще е невъзможно да се прави кабинет Борисов 4, доволна съм

„Доволна съм от резултата и от това, че българите не се уплашиха от опитите на властта да ги притесни с COVID-19, от саботажа с машинното гласуване, от саботажа на вота на българите зад граница, от натиска. Хората гласуваха въпреки коронавируса и дъжда, за което казвам: „Браво българи!”.

„Доволна съм от резултата и от това, че българите не се уплашиха от опитите на властта да ги притесни с COVID-19, от саботажа с машинното гласуване, от саботажа на вота на българите зад граница, от натиска. Хората гласуваха въпреки коронавируса и дъжда, за което казвам: „Браво българи!”. Това заяви лидерът на „Изправи се! Мутри вън!” Мая Манолова, цитирана от NOVA.

„Извън парламентарната опозиция сме първа политическа сила, точно както обявихме. Поздравления и за Слави Трифонов, и за „Демократична България” за силния резултат. Сигурна съм, че при паралелното броене ще се окаже, че резултатът на „Изправи се! Мутри вън!” е много по-висок от това, което ни дават социолозите”, каза още тя.

„Гражданите ще бъдат добре представени в следващия парламент и ще е невъзможно да се прави „Борисов 4”, макар и с контролиран вот. Казали сме ясно, че няма да правим никакви договорки с ГЕРБ, ДПС и техните патерици. Нашите естествени партньори са партията на Слави Трифонов и „Демократична България”, категорична бе Манолова.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега