Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малолетни в Спешното след запой

Пиратка избухна в лицето на момче
Малолетни в Спешното след запой

В Спешно отделение на МБАЛ-Бургас нощта е преминала спокойно и въпреки големия брой пациенти няма случаи на тежко пострадали. Общо 25 души са потърсили помощ в Спешното отделение след употреба на алкохол и пиротехнически средства в новогодишната нощ. Около 10 души са приети с алкохолна интоксикация, като три от случаите са на деца.

ВСпешно отделение на МБАЛ-Бургас нощта е преминала спокойно и въпреки големия брой пациентиняма случаи на тежко пострадали. Общо 25 души са потърсили помощ в Спешнотоотделение след употреба на алкохол и пиротехнически средства в новогодишнатанощ.  Около 10 души са приети с алкохолнаинтоксикация, като три от случаите са на деца.

Те са на момче на 13-годишнавъзраст и две момичета на 12 и 14 години. Децата са консултирани от педиатър иса им направени стомашни промивки. Състоянието на двете момиченца е било доброи те са освободени за домашно лечение. Хоспитализирано е единствено13-годишното момче, което е преведено в Детско отделение, като състоянието мувече е стабилно и скоро ще бъде изписано.

Пострадалитеот пиротехнически средства тази година са трима, като всички имат сравнителнолеки наранявания и не се е наложило да останат за лечение. По-сериозен е билслучаят  на 19-годишно момче, което е спърва степен на изгаряне, след като в лицето му е избухнала пиратка. Младежът еконсултиран от хирург и очен лекар, раните му са обработени и е освободен задомашно лечение.

След полунощ в Противошокова зала са приети и няколко пациентис повърхностни наранявания и един с фрактура на носа, получена при сбиване.Имало е и няколко души с хипертонични кризи и сърдечносъдови заболявания. Защастие, въпреки минусовите температури, няма случаи на премръзнали хора, които да са транспортирани доболницата. Екипите на Спешно отделение определят нощта, като сравнителноспокойна и без тежки инциденти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега