Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъж получи удар с брадва след семеен скандал

Мъж получи удар с брадва след семеен скандал

Семеен скандал в пловдивското село Граф Игнатиево завърши с удари с брадва, съобщиха от полицията в Пловдив. Снощи около 21 часа в къща в Граф Игнатиево, 29-годишен мъж се скарал с майка си и с 48-годишния Т. П., който живеел на семейни начала с нея.

Семеен скандал в пловдивското село Граф Игнатиево завърши с  удари с брадва, съобщиха от полицията в Пловдив.  Снощи около 21 часа в къща в Граф Игнатиево, 29-годишен мъж се скарал с майка си и с 48-годишния Т. П., който живеел на семейни начала с нея. Възрастната двойка, която била порядъчно пийнала, започнала да обвинява младия мъж, че не се грижи за майка си.

В крайна сметка след разпален спор 48-годишният Т. П. ударил с брадва по-главата опонента си. Раненият тръгнал сам да търси помощ от полицията, но по пътя му прилошало от загуба на кръв. Намерили го хора от селото, които веднага извикали "Бърза помощ". На пострадалия е била оказана медицинска помощ, след което той е бил изписан за домашно лечение. Т. П., който е известен на полицията и е криминално проявен, е задържан в ареста за 24 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега