Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Маргаритов: Тази година Сърбия е най-атрактивната дестинация за 8 декември

Маргаритов: Тази година Сърбия е най-атрактивната дестинация за 8 декември

Причините за това са евтиния алкохол и възможността за пушене на обществени места.

Тази година Сърбия се очертава като най-атрактивната дестинация за българските студенти за празника 8-и декември. Причините за това са евтиния алкохол и възможността за пушене на обществени места. Това коментира председателят на  Комисията за защита на потребителите (КЗП) Димитър Маргаритов пред Bulgaria On Air.

Той припомни на студентите, че новите правила за роуминга не се прилагат в страната и предупреди да се внимава с питиетата, тъй като „ниските цени може да са за сметка на качеството”. Във връзка с предстоящия студентски празник Маргаритов обобщи, че в минали периоди проблемите са били преди всичко студени помещения и настаняване по повече в стая от предварително уговореното. Според него подобни казуси възникват най-вече поради това, че „не винаги е обективно възможно на по-ниска цена да бъдат предоставени обещаните услуги”.  

Колкото до предстоящите коледно-новогодишни празници, Маргаритов посочи, че според прогнозите, активните онлайн потребители у нас ще похарчат средно по 235 лева за подаръци. Той напомни на гражданите да бъдат внимателни, преди да поръчват стоки през интернет.

"Най-важното е въпреки еуфоричното настроение хората да запазят потребителско хладнокръвие и да не се поддават на първите „супер изгодни” оферти както в конвенционалната търговия, така и в онлайн пространството, където българинът все по-често пазарува. Понякога зад тези гръмки надписи не стои реално намаление или пък цените не са формирани така, както ни се представя”, предупреди Маргаритов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега