Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Марин Киров: Работим по проект за основен ремонт на пристанището в Царево и изграждане на ново

Марин Киров: Работим по проект за основен ремонт на пристанището в Царево и изграждане на ново

Неразделна част от програмата на екипа на Марин Киров е продължаването на големите инфраструктурни обекти.

Относно морската инфраструктура от екипа на кандидата за кмет предлагат създаването и облагородяването на градска обществена зона за плаж, която да се ползва безвъзмездно от местните и туристите. За пристанището има финансов инструмент за ремонт, а голямата цел е ново рибарско пристанище и пристанище за обществен транспорт: „Има възможност и финансов механизъм за основен ремонт на съществуващия рибарски кей и пристанището, на което пристават яхти и по-големи плавателни съдове. Голямата цел е ново рибарско пристанище. За рибарския кей в Лозенец сме дали зелена светлина на местен строител от селото да го ремонтира след пораженията от природното бедствие.“

Марин Киров разяснява, че след разговори с кмета на Бургас Димитър Николов се ражда и идеята за партньорство между двете общини: „С Димитър Николов ще работим за осъществяване на регионални проекти, като обединим усилията на морските общини по Плана за възстановяване и устойчивост. Той предложи да помага с обединяване на екипите по европроекти“. 

Неразделна част от програмата на екипа на Марин Киров е продължаването на големите инфраструктурни обекти. На срещи с избиратели той заявява: „Освен новите приоритети, ще продължим всичко започнато“  и допълва: “Предизвикателствата пред градоустройството и инфраструктурата в общината са много, затова  – ще продължим съвместните действия с държавата за приемане на ОУП на община Царево; ще продължим работата по изграждане на пречиствателни съоръжения в с. Варвара, гр. Ахтопол, с. Синеморец.  Ще предложим решаване на проблема с крайградските гета; ще работим за нови свободни паркинги и други зони за паркиране, за развитие на морската инфраструктура и инфраструктурата в населените места,  изграждане на тематични улици и зони като крайбрежна обществена зона за плаж. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега