Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мариян Бачев влиза в кожата на Чарли Чаплин в Бургас на 20 септември

Мариян Бачев влиза в кожата на Чарли Чаплин в Бургас на 20 септември

Действието на мюзикъла обхваща цялата кариера на култовия комик и се разгръща от най-първото представление на Чаплин като дете в Лондон до трогателното присъждане на почетната награда "Оскар" през 1972 г.

Впечатляващият мюзикъл  "Чаплин" за живота на великият актьор ще бъде представен в Бургас на 20 септември от 20.00 часа в Летния театър. Произведението е написано от композитора Крис Къртис и американския драматург Томас Миън. Постановката е на Борис Панкин, диригент е Страцимир Павлов, сценографията е на Константин Гарнизов, костюмите са  дело на Розина Макавеева, а  в главната роля  се превъплъщава майсторски Мариян Бачев. 

Партнират  му талантливи актьори, певци и танцьори, за да изградят разказа за живота на Чарли Чаплин  - знаменит филмов актьор, писател, продуцент и режисьор. Действието обхваща цялата му кариера и се разгръща от най-първото представление на Чаплин като дете в Лондон до трогателното присъждане на почетната награда "Оскар" през 1972 г.

Шоуто, в което са преплетени вички видове изкуства - музика, театър, танц, пеене, кино,  представя пътя към славата на  обичания актьор, заедно с всички хора, изиграли основна роля  в живота му - неговата майка Хана, по-големия брат Сидни, четвъртата му жена Уна О, Нийл и журналистката Хеда Хопър. Биографията му е цветна мозайка от трудно детство, стихиен любовен живот и страстни политически убеждения.  Зрителите  стават свидетели на създаването на легендарните филми на Чаплин като "Детето", "Цирк", "Модерни времена" и "Великият диктатор".  "Чалин" разказва за трогателната история на човека, който кара света да се смее чрез своя легендарен персонаж "Скитникът", но трудно намира щастието в собствения си живот.

Билетите са в продажба чрез мрежата на Евентим, Грабо, както и на касата  на "Часовника" в Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега