Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мащеха преби почти до смърт 2-годишно дете

Мащеха преби почти до смърт 2-годишно дете

Снощи около 20.45 ч. в Районно управление Полиция – Айтос е получено съобщение, че за лечение в отделение "Реанимация" на МБАЛ – Бургас е постъпило двегодишно момченце от с. Дрянковец.

Снощи около 20.45 ч. в Районно управление Полиция – Айтос е получено съобщение, че за лечение в отделение "Реанимация" на МБАЛ – Бургас е постъпило двегодишно момченце от с. Дрянковец. То било в тежко състояние, с черепно-мозъчна травма и множество наранявания по тялото, с опасност за живота. Установено е, че детето е доведено около 15.30 ч. в айтоската болница от баща си – С.Д., 28-годишен и живеещата на семейни начала с него – Г.Д., 23-годишна.

След извършен медицински преглед малчуганът е транспортиран по спешност в МБАЛ – Бургас, където му е извършена оперативна интервенция и е настанен за лечение в отделение "Реанимация", с опасност за живота. В резултат на полицейските действия е констатирано, че нараняванията на малчугана са причинени от Г.Д., която била в напреднала бременост. Същата заявила,че детето не я слушало и тя, в състояние на нервност поради бремеността, го ударила нееднократно с ръката си и метлата.

Г.Д. имала от предишен мъж две свои деца, а пострадалото момченце на настоящия й мъж – С.Д. , било на девет месеца, когато двамата се събрали за съвместно съжителстване. Първоначално семейството обитавало къща в Руен, но от около три месеца се преместило в с. Дрянковец, община Айтос, където С.Д. работи като пастир на животни.

Междувременно Г.Д. забременяла и останала в обитаваното в с. Дрянковец жилище, за да се грижи за трите деца. По първоначални данни двегодишният малчуган системно страдал от "нервността" на Г.Д., като преди месец с хематом е постъпил в айтоската болница, с обяснение от мащехата е, че паднал при игра и се наранил.

Освободен е след няколко дни за домашно лечение, но седмици по-късно отново е приет, този път в тежко състояние със следи от множество удари по цялото тяло и черепно-мозъчна травма, сочещи за упражненото спрямо детето насилие. Г.Д. е задържана с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление Полиция – Айтос.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега