Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мата доволен в Челси

Мата доволен в Челси

Халфът на „сините” Хуан Мата заяви, че се чувства „много щастлив” на „Стамфорд Бридж” и няма притеснения относно евентуалната негова продажба от новия мениджър на тима Жозе Моуриньо.

Халфът на „сините” Хуан Мата заяви, че се чувства „много щастлив” на „Стамфорд Бридж” и няма притеснения относно евентуалната негова продажба от новия мениджър на тима Жозе Моуриньо.

25-годишният испански национал бе избран за „Играч на Челси” за изминалия сезон, но според спекулациите в медиите на острова, той може да бъде включен като част от сделката за привиличането на нападателят на Манчестър Юнайтед Уйен Рууни. Мата обаче бе уверен от португалския стратег, че отново ще играе ключова роля в състава на гранда от западен Лондон и през новия сезон.

Във връзка с твърденията относно неговото бъдеще Мата сподели във футболен коментар на живо пред журналистите на острова: „Аз съм спокоен относно спекулациите за моето бъдеще, защото вече разговарях на тази тема с ръководството на клуба и с мениджъра Жозе Моуриньо, който заяви че аз съм важен играч за тях. Много е хубаво, всеки иска да се чувства важен за клуба, както и аз. Много съм щастлив тук и се наслаждавам на всяка една тренировка с новия мениджър на отбора. Вярвам, че мога да подобря представянето си от последните два сезона.”

„Ние нямаме търпение да започнем новата кампания под ръководството на Моуриньо. Жозе свърши страхотна рабора тук преди няколко години и смятам, че всички заедно можем да повторим това постижение.”    Очаквайте още актуални футболни новини, тенис резултати и Формула 1 залагания за предстоящите стартове от най-бързия автомобилен шампионат на планетата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега