Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Министърът на туризма Евтим Милошев посети Царево

Министърът на туризма Евтим Милошев посети Царево

По време на посещението си в музея министърът и кметът разгледаха ключови експонати, представящи исторически артефакти и културни ценности на община Царево.

Днес на 03.06.2024 кметът на община Царево Марин Киров, посрещна министъра на туризма, Евтим Милошев в музея на общината. Това посещение подчертава усилията за насърчаване на културния туризъм и опазване на богатото наследство на града. Министърът ще е официален гост и на нестинарските игри в с. Българи тази вечер. 

По време на посещението си в музея министърът и кметът разгледаха ключови експонати, представящи исторически артефакти и културни ценности на община Царево. Кметът на Царево изрази благодарност за посещението на министъра, като подчерта важността на сътрудничеството между местната и националната власт.


Снимка: Община Царево

"С министър Милошев посетихме няколко къмпинга и няколко плажа на територията на община Царево - видяхме, че и в България има места с високо и конкурентно качество, посетихме и незаконния къмпинг до плаж Корал с над 150 незаконни обекта, изградени в земеделски земи, без канализация, без да плащат данъци, такси смет и др. ", заяви Марин Киров.

Двамата направиха обход и на разрушените градски мостове и този към гр. Ахтопол: “Няма част от града или общината без достъп и това е важно. Мостът към Ахтопол е отворен за движение, мостът на плаж Нестинарка също е отворен. Работи се активно по моста за кв. Василико, по моста в кв. Мандра текат съгласувателни процедури. Четири моста в града, един на главния път и няколко по второстепенните пътища бяха повредени или разрушени. За всички има приведени процедури, ще бъдат завършени в срока по договорите.” сподели още кметът на община Царево.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега