Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

МИР атакува местните избори в Приморско с пълна листа, с доказани имена

МИР атакува местните избори в Приморско с пълна листа, с доказани имена

„В мотото на кампанията на МИР „Заедно можем повече“, ключовата дума е „заедно“, защото само с Вашата подкрепа и гласувано доверие ще успеем да се справим. Приморско дълги години е незаслужено пренебрегвано и ние, с вас, ЗАЕДНО ще променим това“, каза Стоян Василев.

С  13 кандидати за общински съветници, Коалиция ПП МИР-БЗНС се впуска в битката за местните избори. Листата е съставена основно от хора без политическа принадлежност, но с изявена гражданска позиция и доказан опит и експертиза. Хора, които ще се борят за справедливост, за прозрачно управление с ясни правила.  

Кандидатът за кмет Стоян Василев е и водач на листата. Освен дългогодишният си опит в сферата на туризма, той развива и управлява успешен строителен бизнес.  

Финансите са поверени на Златина Величкова. Тя притежава няколко дипломи за висше образование за степен бакалавър „Маркетинг и мениджмънт“, магистър „Финанси“както и професионална квалификация по „Съдебно - счетоводни експертизи“, сертифициран  за Вътрешен одитор в публичния сектор.

В местните избори влиза и Атанас Атанасов, доказан и уважаван служител на МВР, който вече е пенсионер. На неговия опит ще се залага при осъвременяване на транспортната схема, комуникацията с органите на реда, наредбите за обществен ред и сигурност.

За изграждане и разширяване на парковата среда в общината, както и за по-ефективното стопанисване на общинските гори ще отговаря Стефан Войнов. Той е инженер-лесовъд, управлява частен бизнес в този сектор.

В ресор „Туризъм“ друг от експертите е Дончо Гунчев – с над 20 години опит в бранша, ползващ се с добро име и уважение.

За оптимизиране на разходите по строителство и управление и използване на нови материали и технологии отборът ще разчита на Петър Стайков – управител на строителен хипермаркет.

За спорта ще отговаря възпитаникът на ВИФ и учител по физкултура Монко Николов. Неговата задача ще бъде  да привлича повече деца към спорта. Сред кандидатите за общински съветници е и Мая Бонева. Като експерт  в сферата на телекомуникационните услуги, работеща на територията на Община Приморско, има ясен поглед върху качеството състоянието на техническата инфраструктура, даваща достъп до една от най-търсените услуги - качествен и достъпен интернет. 

Александър Франгулев е едно от младите попълнения в екипа на Стоян Василев. Човек с иновативно и прогресивно мислене; IT специалист на свободна практика, избрал да остане целогодишно в нашия град.  На него е поверено дигитализирането и модерната рекламата на Община Приморско. 

Венцислав Иванов е стартирал трудовия си стаж в Данъчна служба - Приморско. В момента е застрахователен агент, с повече от 25 г. опит.  

Ирина Янкова е председател на пенсионерския клуб в гр. Приморско. Ще бъде пряката връзка и ще дава посоката за нуждите и очакванията на хората в пенсионна възраст и активното им участие в живота на общината. 

В листата влиза и секретарят на Рибарското сдружение в Приморско - Тодор Богатов. Той е капитанът на борда на кораба на МИР, той ще е представител на гилдията, свързана с морето.

Марин Петков развива успешен бизнес в сферата на туризма и услугите вече повече от 25 години в Китен. Доказан авторитет, на който ще разчитаме по важните въпроси за града и общината.  

„В мотото на кампанията на МИР „Заедно можем повече“, ключовата дума е „заедно“, защото само с Вашата подкрепа и гласувано доверие ще успеем да се справим. Приморско дълги години е незаслужено пренебрегвано и ние, с вас, ЗАЕДНО ще променим това“, каза Стоян Василев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега