Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Станислав Добрев: Основният ни принцип е бил, сега е и ще бъде екипността

Станислав Добрев: Основният ни принцип е бил, сега е и ще бъде екипността

За разлика от повечето в листата, той е познато лице на местната политика. Два мандата общински съветник, а преди това и на отговорната позиция като заместник-кмет на досегашния кмет Георги Лапчев. За пореден път влиза в надпреварата, воден от непроменените си досега позиции и убеждения.

„С натрупания опит в администрацията и общинския съвет, както и след стотици срещи с граждани, продължавам да съм дълбоко убеден, че за да вървят нещата в общината, в управлението трябва да влязат хора, които са се доказали не пред определена партия, а пред съгражданите си. В последните 12 години наблюдаваме един и същи стил на управление, едноличният, който елиминира екипната работа. Нашият отбор е съставен от специалисти с ясно изразени професионални качества. Хора, които могат да поемат отговорности и да изпълняват задачите си. За мен това е основата, върху която и ние залагаме бъдещите си планове, ако поемем управлението на този град и тази община. Защо тази листа ли?Това изобщо не е спонтанно решение.Аз съм в политиката 12 години, 8 от които в местния парламент. През всичките тях сме отстоявали принципните си позиции в защита на обществения интерес и през всичките тези години смея да твърдя отборът ни се увеличава.Отбор от независими най-вече и стойностни хора. Хора,които милеят за Царево и просперитета на тази община". Това коментира кандидатът за общински съветник от листата на ПП-ДБ в Царево Станислав Добрев. 

По професия той е специалист „Геодезия”.За разлика от повечето в листата, той е познато лице на местната политика. Два мандата общински съветник, а преди това и на отговорната позиция като заместник-кмет на досегашния кмет Георги Лапчев. За пореден път влиза в надпреварата, воден от непроменените си досега позиции и убеждения.

„Всеки ден аз срещам много хора и вече повечето от тях  в разговорите ни заявяват подкрепата си към нас и желанието си за промяна.Хора,които застават с лицето си и казват ”Не,не ни е страх!”. Само това е достатъчно да не ни откаже да продължаваме да се борим .Защото в крайна сметка вярвам и съм убеден,че промяната е неизбежна.”, споделя Добрев. 

На въпрос как ще успеят за пореден път да успеят да убедят хората да отидат и да гласуват, в конкретната ситуация и да подкрепят тяхната листа, той обяснява така:„Основният ни принцип е бил, сега е и ще бъде екипността.Това,което сега липсва.Искаме да покажем на хората,че всеки един от тях може да участва в управлението, да дава своите идеи и те да бъдат обсъждани. Никой няма да бъде чужд в собствения си дом, защото тази община е нашият общ дом. Всички заедно трябва да търсим и взимаме решенията относно бъдещето на този дом. Не винаги става въпрос за управленска мощ. На първо място трябва да останем хора!Затова вярвам, че нашите съграждани този път отново ще проявят разум и ще отидат до урните, за да направят своя избор. Най-правилният - за тях и техните деца.”
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега