Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Митничари откриха контрабандни цигари в химическата тоалетна на автобус

Митничари откриха контрабандни цигари в химическата тоалетна на автобус

Служители на Митнически пункт "Малко Търново" откриха контрабандни цигари в химическата тоалетна на автобус с българска регистрация, превозвал пътници от Турция за България. Рейсът пристигнал на българския митнически пункт в 00:30 часа тази нощ, като шофьорът и пътниците заявили, че не внасят стоки или валута за деклариране.

Служители на Митнически пункт "Малко Търново" откриха контрабандни цигари в химическата тоалетна на автобус с българска регистрация, превозвал пътници от Турция за България. Рейсът пристигнал на българския митнически пункт в 00:30 часа тази нощ, като шофьорът и пътниците заявили, че не внасят стоки или валута за деклариране.

При извършената митническа проверка на багажа и превозното средство, включително и със специализиран мобилен рентгенов апарат, митническите служители забелязват необичайно съдържание на резервоара на химическата тоалетна на автобуса.

При последвалия физически контрол е установено, че резервоарът е пълен с 10 000 къса (500 кутии) цигари без акцизен бандерол и с надписи „Duty free" от различни търговски марки, между които „ММ", "A&B" black, „A&B" red и др. Впоследствие шофьорът на автобуса е потвърдил, че цигарите са негови.

Контрабандните цигари са иззети. Срещу шофьора на автобуса - български гражданин,  е съставен акт за нарушение на Закона за митниците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега