Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михаела Филева и "Бъдещите големи звезди на България" ще пеят в Летния на 11 август

Михаела Филева и "Бъдещите големи звезди на България" ще пеят в Летния на 11 август

За трета поредна година Националният конкурс "Музикален импулс" ще събере в Бургас най-добрите млади певци на България.

За трета поредна година Националният конкурс "Музикален импулс" ще събере в Бургас най-добрите млади певци на България. След изключително успешните първи две издания на проекта, от тази година организаторите от Арт център "Точно време" въведоха предварителен селекционен етап, при който измежду огромния брой кандидати от 27 града в страната бяха излъчени достойните финалисти в "Музикален импулс" 2019.

Тази година експертното жури, което ще оценява изпълненията на даровитите певци, отново е с председател обичания от всички изпълнител и педагог Етиен Леви. Негови колеги в комисията ще бъдат музикалният директор на БГ Радио Атанас Стоянов (Наско от БГ Радио) и един от най-опитните продуценти на БНР Мая Райкова.

За втора поредна година, специално за да бъде част от журито на "Музикален импулс", в България пристига и William Lester, който е един от водещите вокални педагози във Великобритания, работил със световноизвестни имена, както и за големи формати като The Voice UK (Гласът на Великобритания), The Voice Kids UK и X Factor UK.

По традиция, кулминацията на "Музикален импулс" е бляскавият гала концерт под надслов "Бъдещите големи звезди на България", в рамките на който публиката ще има уникалната възможност да се наслади на изпълненията на част от победителите в конкурса.

Водещ на концерта ще бъде създателя на "Музикален импулс", бургаския изпълнител Стефан Лалчев, а големия подарък за всички зрители и участници ще поднесе специалният музикален гост на концерта, една от най-популярните и обичани млади български изпълнителки - Михаела Филева.

Гала концертът "Бъдещите големи звезди на България" ще се състои на 11 август, неделя, в Летния театър и е с начален час 19:30, а входът е свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега