Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Михаил Миков пое юздите на Народното събрание

Михаил Миков пое юздите на Народното събрание

Депутатът на левицата Михаил Миков беше избран за председател на новия парламент. За него гласува 118 народни представители, а 97 бяха против. „Атака“ отказаха да гласуват, както обяви и по-рано лидерът на партията Волен Сидеров. Националистите дори не се регистрираха за началото на днешното заседание.

Депутатът на левицата Михаил Миков беше избран за председател на новия парламент. За него гласува 118 народни представители, а 97 бяха против.  „Атака“ отказаха да гласуват, както обяви и по-рано лидерът на партията Волен Сидеров. Националистите дори не се регистрираха за началото на днешното заседание.

Кандидатурата на Миков беше подкрепена от левицата и от ДПС.Мая Манолова от БСП и Христо Бисеров от ДПС бяха избрани за зам.-председатели на Народното събрание.  Двамата бяха одобрени със 115 гласа „за”. ГЕРБ и "Атака" не предложиха кандидатури за зам.-председатели на парламента.

„ПГ на ГЕРБ няма да участва в този сценарий за избор на ръководство на парламента. Видяхте поведението на „Атака”, заяви Цветан Цветанов от ГЕРБ по повод отказа на националистите да участват в гласуването.

„Вие ще търсите реваншизъм и конфронтация и ние няма да участваме в това”, отсече бившият МВР шеф.  Това поведение, което демонстрирахте преди малко, е неуважително за самата институция, коментира в отговор лидерът на БСП Сергей Станишев. От днес ГЕРБ не е партия на градежа, а на деструкцията и на разграждането, обяви и лидерът на ДПС Лютви Местан.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега