Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младенов: Не се разпродават български имоти в чужбина

Младенов: Не се разпродават български имоти в чужбина

Не се разпродават български имоти в чужбина. Това отговори пред ИА КРОСС външният министър Николай Младенов. Той уточни, че се извършват оценки на дипломатически имоти, защото положението, което сегашният кабинет е заварил е „катастрофално за българската държава".

Не се разпродават български имоти в чужбина. Това отговори пред ИА КРОСС външният министър Николай Младенов. Той уточни, че се извършват оценки на дипломатически имоти, защото положението, което сегашният кабинет е заварил е „катастрофално за българската държава".

По думите му има имоти зад граница, които през годините са прехвърлени на физически лица и приятели по време на управлението на Тройната коалиция, има имоти и които са загубени за българската държава, има такива които са повече от 20 години с неплатени данъци.

Тези от дипломатите, които са публично оповестени, че са сътрудничели на ДС, няма да могат да заемат ръководни дипломатически позиции като посланици, генерални консули, временно управляващи и ръководни позиции в министерството, разясни предлаганите промени в Закона за дипломатическите служби, министърът на външните работи Николай Младенов.

Целият законопроект създава условия за модернизация на българската дипломатическа служба и за въвеждане на правила в работата й, които съответстват на най-добрите такива в ЕС, уточни Младенов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега