Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Младежи в автентични костюми разнасят "Бургаски вестникъ"

Младежи в автентични костюми разнасят "Бургаски вестникъ"

Атрактивни аниматори в специални костюми започнаха да раздават като подарък специализираното издание на Община Бургас - "Бургаски Вестникъ". Красивото издание е с тираж 6000 бр. и с него можете да се сдобиете с една разходка по главните улици "Александровска" и "Богориди", където вече ви очакват "глашатаите" на Общината.

Атрактивнианиматори в специални костюми започнаха да раздават като подарък специализиранотоиздание на Община Бургас - "Бургаски Вестникъ". Красивото издание е с тираж 6000 бр. и с него можете да се сдобиете седна разходка по главните улици „Александровска“ и „Богориди“, където вече виочакват "глашатаите" на Общината.

В „Бургаскивестникъ“, освен радващите се на огромен интерес рибни рецепти, щенамерите и автентична рецепта за приготвяне на лимонада, незабравима фотосесияот морския бряг, вълнуващи и колоритни рибарски истории, важни обявления изабавни статии с ретро привкус.

От общинатанапомнят още, че на 6-ти декември е запланувана и обща фотография на всички, които носят имената Никол,Никола, Николай, Николина, Николинка, Николета, Ненка, Нина, Нинка, Кольо,Нико.

Историческият кадър ще остане като спомен за поколенията ище  "запечата" духа на Бургас ипразничната никулденска атмосфера от 2013 г.

Единственото условие към участниците във фотографията е теда са бургазлии. Всеки от тях ще получи значка с надпис "На Никулден имамимен ден". Желаещите да се включат трябва да са пред сградата на Общинатав 13.15 часа на 6 - ти декември.

Професионалната фотография ще бъде направена точно в 13.30часа.Тя ще бъде предадена в Държавния архив, а Община Бургас ще я подари навсеки участник в нея, за да я запази за семейния си архив.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега