Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Модна дамска чанта – вижте какви чанти ще бъдат хит този сезон

Модна дамска чанта – вижте какви чанти ще бъдат хит този сезон

Дамските чанти са задължителна част от ежедневието. Те са мястото за целия свят, който една жена иска и има нужда да има със себе си ежедневно. Затова, са незаменим помощник, който дизайнерите предлагат във всякакъв формат.

Дамските чанти са задължителна част от ежедневието. Те са мястото за целия свят, който една жена иска и има нужда да има със себе си ежедневно. Затова, са незаменим помощник, който дизайнерите предлагат във всякакъв формат. Така всяка дама има възможност да избере своите любими дизайни, които да допълнят аутфита ѝ, но и да комуникират личния ѝ стил. Ето кои са чантите, хит на 2022 г.

Снимка: Freepik/marymarkevich

Кои дамски чанти заемат челните места на фешън класациите този сезон?

Според Harper's bazaar, това са дамски чанти на границата между настоящите нови модели и вечните класически дизайни като знаковия Birkin. Популярност това лято набират плетените модели и чанти в неонови цветове. Супер актуални са и чантите от алтернативи на естествената кожа, като тенденция насочена към намаления отпечатък върху околната среда. Луксозните марки се връщат към свои предходни знакови дизайни и ги възраждат. Винаги класическите дамски чанти с изчистени линии и минималистични детайли както винаги, са на мода. Прекрасен пример в това отношение е решението на pinko чанта за дами.

Снимка: seouslugi.net

Какво е специалното на pinko чанта за дами?

Основната причина за популярността на този бранд и неговите чанти е една: прекрасен дизайн и качество във формат и форма, които всеки би харесал. Тази универсалност на този тип чанти ги превръща в отлично решение за всяка една дама, независимо от нейния стил, вкус, статус, местоживеене, хобита. Pinko предлагат всички класически модели, които са подходящи за различни поводи. Сред тях са от ежедневните чанти, раниците и класическите дамски чанти, през чанти тип портмоне, торби и чантички за кръст, до плик чанти, вечерни дамски чанти и сватбени чанти. Отличителните черти на всяка pinko чанта са нейният стил и минимализъм, които добавят шик и елегантност към визията на всяка дама.

Снимка: Unsplash/Tamara Bellis  

В какви цветове и дизайни се предлага Pinko чанта и къде е подходящо да я носите?

Цветовете са чисти, класически и красиви. Те са от вечната класика на черното и бялото, през кремавото, светло синьото и розовото, до кафяво, жълто, зелено и оранжево. Някои от знаковите модели на бранда са в десени събиращи бяло и черно, нюанси на синьото, кафяво и синьо, кафяво и черно. Всеки един модел носи най-характерния белег на Pinko чанта освен неизменните качество и шик: знаковото лого от окръжност с две птици. Чанта pinko има толкова много лица, които отговаря на различните роли на всяка една дама. Можете да ги носите на работа, на клуб, на среща с приятелки, на официално събитие. Разгледайте ги тук https://www.obuvki.bg/chanti-pinko и направете своя избор, в зависимост от своя стил и предпочитания, динамика на ежедневието и обичайни задачи. В празник и делник, чанта pinko е там за вас - неизменен символ на непреходен стил, който винаги ще бъде актуален. Открийте я в цветовете, които обичате и ви описват, усмихват ви и ви отиват. 

Снимка: seouslugi.net

Какви чанти да носите всеки ден през 2022 г?

Цяла палитра модерни и актуални решения за всекидневни чанти, които да улесняват и красят ежедневието ви, ви очакват на https://www.obuvki.bg/chanti/ezhednevni.html  Ще откриете любими брандове, модели, дизайни, цветове. Дали ще изберете плетени модели, ярки неонови решения или пък вечни класики като pinko чанта, решавате вие. Допълнете гардероба си с достойни модни дамски чанти, които отразяват вашето „Аз“ и допълват съвършено стила ви. Никога не е късно за още една чанта – заслужавате я! 

*PR публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега