Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Музикалната икона Принс почина внезапно

Музикалната икона Принс почина внезапно

Музикалната икона Принс почина внезапно на 57-годишна възраст, съобщават световните агенции. Изпълнителят на хита "Purple rain" бил открит в безсъзнание в асансьор в имението му в Минесота. Въпреки опитите на парамедиците да му помогнат, музикантът издъхнал.

Музикалната икона Принс почина внезапно на 57-годишна възраст, съобщават световните агенции. Изпълнителят на хита "Purple rain" бил открит в безсъзнание в асансьор в имението му в Минесота. Въпреки опитите на парамедиците да му помогнат, музикантът издъхнал.

Към момента няма официална причина за смъртта на Принс. Днес би трябвало да бъде извършена аутопсия, която да сложи край на спекулациите. Една от версиите е тежка форма на грип. Този вариант се подкрепя и от факта, че миналата седмица Принс бе приет в болница с усложнения, в следствие на вирусна инфекция.

Принс Роджърс Нелсън е една от иконите на 80-те години. Със своите 39 студийни албума, четири компилации с хитове, десетки турнета и участия, изпълнителят се нарежда сред легендите в музикалната история. Смятан е за иноватор със своите рискови стилови комбинации и ексцентричност, както на сцената, така и в живота.

Днес целият свят отдава почит на изпълнителя, като към скърбящите се присъединиха звезди от ранга на Мадона, Лайнъл Ричи и Мик Джагър, китариста Слаш и Арета Франклин, както и личности като Барак Обама. Медийни издания и организации обагриха профилите си в интернет, сградите си и т.н. в лилаво в чест на изпълнителя и един от най-големите му хитове.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/EsRUAoUvP10 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега