Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъжът, блъснал жена на релсите в метрото, влиза в психиатрия

Мъжът, блъснал жена на релсите в метрото, влиза в психиатрия

В психиатрична болница за 30 дни ще бъде настанен Асен Цолов, който блъсна жена върху релсите в метростанция "Люлин" в столицата.

В психиатрична болница за 30 дни ще бъде настанен Асен Цолов, който блъсна жена върху релсите в метростанция "Люлин" в столицата. Решението си да изпрати Цолов в единственото специализирано заведение за извършители на престъпления Софийският градски съд мотивира след заключения на специалисти.

32-годишният Асен Цолов ще бъде настанен в психиатричната болница в Ловеч. Там ще му бъде направена експертиза и ще се установи дали е осъзнавал действията си и може ли да носи наказателна отговорност. Мъжът страда от параноидна шизофрения. Диагнозата му е поставена още през 2002 г. Бил е настаняван и в държаната психиатрична болница „Св. Иван Рилски”.

Според психиатри Цолов е извършил психиатрично мотивиран опит за убийство, като хората с подобен тип заболявания чуват гласове и музика, на които се подчиняват.  

Припомняме, че на 25 декември на метростанция „Люлин” 48-годишната Анета К. беше блъсната на релсите пред приближаваща мотриса. Машинистът е успял да спре. Жената е със счупвания в областта на таза и е без опасност за живота. Цолов беше задържан на мястото на инцидента и му беше повдигнато обвинение по член 155 за опит за умишлено убийство. Първоначалната версия за случилото се бе грабеж, от МВР обаче я опровергаха впоследствие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега