Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Наближават Оскари 2021! Церемонията по връчването на наградите ще изглежда като филм

Наближават Оскари 2021! Церемонията по връчването на наградите ще изглежда като филм

Трима наши сънародници са номинирани за престижните статуетки.

Бургас с нетърпение очаква тазгодишното раздаване на наградите "Оскар". Трима наши сънародници са номинирани за престижните статуетки. Това са Мария Бакалова - в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля за участието си в „Борат 2“, както и д-р Илиян Иванов и съпругата му Дана Проданова за късометражния филм "Дълбоко усещане" ("Feeling Through").


Голямата церемония ще се проведе в Union Station Los Angeles, където ще се съберат номинираните, водещи и гости, и в Dolby Theatre в Холивуд, където ще се проведат представленията. Оскарите ще се излъчват на живо в неделя, 25 април 2021 г., по ABC, начало в 20:00. Може да се гладат и на живо в YouTube TV.

Церемонията по връчването на наградите „Оскар“ ще изглежда като филм и маските против коронавирус ще имат ключова роля в него. Това обявиха продуцентите на шоуто и обещаха преобразяване на филмовото събитие, предава БНР. 

Union Station е една от най-обичаните сгради в Лос Анджелис, построена в стил ар деко и послужила за декор в множество филмови продукции, включително „Блейд рънър“ и „Пърл Харбър“. Това, което ще се случи на церемонията, няма да прилича на нищо, което е правено преди, обеща на пресконференция режисьорът Стивън Содърбърг, който е един от тримата продуценти на събитието.Речите на победителите няма да бъдат ограничавани както досега до 45 секунди. Вместо това „ги окуражихме да разкажат история, да кажат нещо лично“, обясни Содърбърг.

Запитан какви маски ще бъдат използвани, режисьорът мистериозно посочи, че маските ще играят важна роля в историята.За да подготвят събитието, продуцентите са се консултирали с епидемиолози, с които Содърбърг е работил преди 10 години при създаването на филма „Заразяване“. В него опасен вирус поразява целия свят подобно на коронавируса в момента.Сред звездите, които ще обявяват победителите в категориите, ще бъдат Харисън Форд и Брад Пит. Те ще играят себе си или някаква версия на себе си, обясни Содърбърг.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега