Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Национална подписка за импийчмънт на президента тръгна от Бургас

Национална подписка за импийчмънт на президента тръгна от Бургас

Национална подписка за импийчмънт на президента тръгна от Бургас. Това стана ясно по време на пресконференция на "БСП - лява България" в града. Подписката е организирана от партньора на социалистическата партия – ПК „Екогласност“. Пункт вече има пред центрлата на БСП – Бургас на ул. „Фердинандова“ 60.

Национална подписка за импийчмънт на президента тръгна отБургас. Това стана ясно по време на пресконференция на "БСП - лява България" в града.  Подписката еорганизирана от партньора на социалистическата партия – ПК „Екогласност“. Пунктвече има пред центрлата на БСП – Бургас на ул. „Фердинандова“ 60.

Според декларация на ПК „Екогласност“, президентът имал явнивръзки с олигарси, унищожаващи като варвари природата на България. В документаса побрани седем  причини за исканатаоставка на му. Като първа са посочени мащабните политически чистки иобслужване интересите на партия ГЕРБ от назначеното от президента служебноправителство. Другите причини са разединение на нацията и подкрепа на протестипротив законно избрано НС и правителство, връзки със скандални олигарси,прикриване престъпления срещу околната среда, съгласие за добив на шистов газ вДобруджа, обслужване на ВЕИ сектора. На последно място е посочено и че президентът е идеолог на военната стратегия "Визия 2020". 

„Вярваме, ченеобходимите подписи ще бъдат събрани. Вече имаме заявена подкрепа отструктурите на БСП в цялата област. Ще направи всичко необходимо, тази подпискада стигне до възможно най-много българи“, каза по време на срещата кандидатътза депутат от „БСП – лява България“, Атанас Зафиров.По думите на инициаторите, подписката ще продължи и следизборите, а когато достигне необходимият брой подписи ще бъде внесена за разглеждане в НС. Тогава с гласовете на 161 народни представители в парламента може да сестигне до отстраняване от длъжност на президента Плевнелиев.

Емил Георгиев от ПК "Екогласност", който също е кандидат-депутат влистата на „БСП – лява България“, съобщи че вчера е бил намерен по телефона иму е било предложено по "ниската тарифа" срещу 50 лв. да му бъдесъдействано за изборите. Срещата е станала в известен хотел в центъра на Бургас. Георгиер категорично се обяви против купуването нагласове и заяви, че ще съзира прокуратурата, за да може да се сложи край натази практика.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега