Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кандидат-депутати се включиха в почистването на "Черниците" и "Росенец"

Кандидат-депутати се включиха в почистването на "Черниците" и "Росенец"

Вилна зона „Черниците” до село Маринка и вилна зона „Росенец” също пострадаха от наводненията, които нанесоха сериозни щети в област Бургас. Днес на място в засегнатите райони, за да помогнат са кандидатите за народни представители от Бургас, Варна и Ямбол, членове и симптатизанти от ГЕРБ. Във вилна зона „Черниците” Диана Йорданова, Семир Абу Мелих, Атанас Терзиев и Бончо Бончев заедно с водача на листата на Ямбол Иван Чолаков и Димитър Иванов се включиха в разчистването на наводнените къщи.

Вилна зона „Черниците” досело Маринка и вилна зона „Росенец” също пострадаха от наводненията, коитонанесоха сериозни щети в област Бургас. Днес на място в засегнатите райони, зада помогнат  са кандидатите за народнипредставители от Бургас, Варна и Ямбол, членове и симптатизанти от ГЕРБ. Във вилна зона „Черниците”Диана Йорданова, Семир Абу Мелих, Атанас Терзиев и Бончо Бончев заедно с водачана листата на Ямбол Иван Чолаков и Димитър Иванов се включиха в разчистванетона наводнените къщи.

Те премахваха строителни отпадъци, помагаха и за издиганена нови огради. Във вилна зона „Черниците”има близо 140 къщи, като повечето от тях са били наводнени, домакинскататехника също е пострадала. В село Маринка бе обявено и частично бедственоположение. Потърпевшите хора споделиха, че имат нужда най-вече от доброволци,които да разчистят натрупаните боклуци и техника. Те благодариха на представителитена ГЕРБ за бързата и адекватна реакция. Сред първите, които показаха своятасъпричастност и подкрепа, бяха водачът на листата на ГЕРБ-Бургас ИвелинаВасилева и кандидатът за народен представител Диана Йорданова, които още вчерасе срещнаха с хора от вилната зона и заедно с тях огледаха пораженията отпороя. Ситуацията е още по-тежка във вилна зона„Росенец”.

Там кандидатите за народни представители от Бургас и Варна видяхаразрушени къщи от водната стихия.  Средтях бяха Снежина Маджарова, Рахим Ибрям, Рафи Янчев и Таньо Костадинов.Колегите им от Варна Краси Кралев, Нели Петрова, Владимир Вълев, НиколайКостадинов  и други кандидати за народнипредставители от ГЕРБ-Варна също се включиха в почистването. Хората споделиха, че сазагубили животни и фураж и не помнят подобно бедствие в този район. Кандидатитеза народни представители помагаха за отстраняването на отпадъци, дъски ипренасяха кофи с кал. Местните жители се надяват да им бъде оказано съдействиеза възстановяване на пътни участъци и техника, както и да бъде изчистенокоритото на р. Отманлийска.

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега