Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ББЦ представя пред бургазлии кандидат-депутатите си в сряда

ББЦ представя пред бургазлии кандидат-депутатите си в сряда

Коалиция „България без цензура“ влиза в надпреварата за изборите в Бургас без излишен шум. Формацията, която на предстоящите парламентарни избори ще се яви под номер 13, ще представи своите кандидат-депутати в сряда от 19 часа. на сцената на „Охлюва“. Събитието е замислено семпло и стилно, изцяло насочено към личността на кандидатите.

Коалиция „България без цензура“ влиза в надпреварата за изборите в Бургас без излишен шум. Формацията, която на предстоящите парламентарни избори ще се яви под номер 13, ще представи своите кандидат-депутати в сряда от 19 часа. на сцената на „Охлюва“.  Събитието е замислено семпло и стилно, изцяло насочено към личността на кандидатите.

Водещ ще бъде известният бургаски актьор Юри Ангелов, а сред специалните гости се отличава почетният председател на коалиционния партньор „Гергьовден“- Любен Дилов-син.Водач на „България без цензура“ е добре известният на местна почва Стефан Кенов, който е и главен секретар на едноименната партия.

Подредбата на кандидатите е на регионален принцип, като в листата са включени само доказани специалисти, добре известни на бургаската общественост. Основен критерий за подбор е именно експертността на кадрите, а не тяхната партийна принадлежност. Само до преди дни от „България без цензура“ планираха тържествено откриване на предизборната кампания с богата програма и много изненади за бургазлии. Трагичните събития в областта в последните дни обаче доведоха до решението събитието да не се състои. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега