Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"ББЦ", "ЗНС" и "Гергьовден": Вече мислим само за изборите

"ББЦ", "ЗНС" и "Гергьовден": Вече мислим само за изборите

“България без цензура”, “ Земеделски народен съюз” и “Гергьовден” се обединиха в обща коалиция, която ще бъде регистрирана в ЦИК през идната седмица. "Вече не мислим за друго, освен за изборите. Всяка една болка на българския народ ще залегне в нашата програма“, коментира лидерът на ЗНС Румен Йончев пред журналисти след заседание на коалиционния съвет на трите формации в Бургас.

“България без цензура”, “Земеделски народен съюз” и “Гергьовден”  се обединиха в обща коалиция, която ще бъдерегистрирана в ЦИК през идната седмица. "Вече не мислим за друго, освен заизборите. Всяка една болка на българския народ ще залегне в нашата програма“, коментира лидерът на ЗНС Румен Йончев пред журналисти след заседание на коалиционния съвет на трите формации вБургас.

„Следващата седмица ще станат ясни и останалите ни коалиционни партньори. Къмнас ще се присъединят центристки и десно центристки партии. Този съюз ще има исериозно гражданско присъствие“, допълни почетният председател на „Гергьовден“ Любен Дилов-син. Той коментира още, че като основни опоненти накоалицията вижда ДПС, които България без цензура има за цел „да измести отцентъра“.

„Коалицията ще си има свой Коалиционен съвет. Нейни говорители ще са Росен Петров,Рада Коджабашева, Светлин Танчев, Любен Дилов-син и Явор Хайтов. Листите ще сапредставени преди 2 септември“, каза лидерът на "България без цензура"Николай Бареков.

На въпрос дали сред евентуалнитепартньори коалицията вижда и Атака, отговорът на Дилов бе напълно категоричен –не. „Не мога да градя щастие на гърба на чуждото нещастие“, коментира той, подчертавайки,че редиците на Атака претърпяват криза.

Що се отнася до избирателите,подкрепящи ДПС, Бареков заяви, че много от тях са обърнали поглед към ББЦ. „Щесе постараем да интегрираме повече кандидати отромски и турски произход в листите си, за дапривлечем по-голяма част от избирателите в регионите с такова население“,обясни той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега