Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бареков: Очакваме наесен да спечелим 30 кметски места

Бареков: Очакваме наесен да спечелим 30 кметски места

„Голямата изненада на местните избори през есента ще бъде именно България без цензура“, категорично заяви днес председателят на партията Николай Бареков, който бе в Бургас във връзка с разширено заседание на политическата организация. В срещата взеха участие 250 души от цялата страна, а една от основните теми в дневния ред бе именно вотът през есента.

„Голяматаизненада на местните избори през есента ще бъде именно България без цензура“,категорично заяви днес председателят на партията Николай Бареков, който бе вБургас във връзка с разширено заседание на политическата организация. В срещата взеха участие 250 души от цялатастрана, а една от основните теми в дневния ред бе именно вотът през есента.

„Получихме предложение за засилване на регионалнотоприсъствие на партията и ви уверявам, че работим по този въпрос. На 31-ви май ние ще издигнем първата порция от кандидати. Нашите анализипоказват 30 кметски места за ББЦ, 2-3 от които на областни градове, и 30председателя на общински съвети.  Имамехора, които още на първи тур ще спечелят", коментира Бареков.  

Той заяви твърдо,че очакванията са за убедителни победи, на места още в първи тур. Кандидат отББЦ за Бургас не беше посочен, но лидерът на партията коментира, че се очертавасилен претендент за кметското място в София. Името му не бе споменато, ноБареков посочи, че става дума за известна личност, приближена до „Протестнамрежа“, с положителен медиен образ.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега