Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Живко Табаков е кандидатът на БУРГ за кмет на Бургас

Живко Табаков е кандидатът на БУРГ за кмет на Бургас

Гражданската платформа ще участва в местните избори с пълна листа с експерти и доказани личности, ще бъде от 51 души, а кои са те ще стане ясно до 26 септември, обяви още Живко Табаков.

Коалиция „БУРГ“, Движение „България на гражданите“, „Ние идваме“, „Левицата“ и „Неутрална България“ се регистрира за участие в местните избори. Обединени застават зад кандидатурата на Живко Табаков за кмет на града. 

"Част от изкуството човек да се занимава с политика е да обединява хората. Политическата ситуация в момента е такава, че според наблюдението ни има разединение между водещите политически субекти, но и няма диалог за общинските листи за Бургас и кандидатите за кмет на Бургас", каза Живко Табаков.

"Ще положа огромни усилия да мога да развия нашата визия за развитието на града. Смятам, че не е важно кой колко е силен като кандидат, а кой как ще успее да накара бургазлии да дадат подкрепата за него.", каза още той.

"Вече съм заподозрял, че в Бургас има уговорка да се даде служебно победата на кмета Димитър Николов. Наблюдаваме и тенденциозни движения от създателите на СЕК, защото Георги Манев ще се яви също на изборите. Затова коалиционният ни съвет взе решение аз да бъда кандидатът за кмет на Бургас. Нашата кампания ще бъде свързана с представяне на това как трябва да изглежда града.", заяви Табаков.

“Почти двама от трима бургазлии не отиват да гласуват на местни избори, но това не означава, че те са доволни от живота, който водят", каза Николай Стоилов.

„Надяваме се и искаме да направим така, че нашият кандидат за кмет и хората в листата да бъдат разпознати от множество граждани. Като личности, които не са замесени с ГЕРБ, не са замесени с ПП и с ДБ.“

Според Антон Коджабашев от Гражданската платформа: „Тази коалиция я създадохме по един много естествен начин. Безспорно големият обединител при нас е Живко Табаков, зад който всички ние заставаме. На фона на всичко това, което се случва в страната, ние в Бургас направихме това обединение, за да може бургазлии да тръгнат да живеят по-добре, защото в момента бизнесът изостава.“

Гражданската платформа ще участва в местните избори с пълна листа с експерти и доказани личности, ще бъде от 51 души, а кои са те ще стане ясно до 26 септември, обяви още Живко Табаков. 

Източник: БНР-Бургас
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега