Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Не е нужно Тагарев да подава оставка, но трябва да се изказва подготвен

Борисов: Не е нужно Тагарев да подава оставка, но трябва да се изказва подготвен

Лидерът на ГЕРБ коментира и изказаното по-рано днес съмнение от страна на Корнелия Нинова, че Борисов може би използва протестите на зърнопроизводителите за да свали правителството.

„Мисля, че Тагарев, когато излиза пред медии, при такъв случай, трябва да е напълно подготвен. От къде, как, защо... Това е чувствителна тема и не бива да се спекулира с нея.". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов днес и оприличи случая на намерения в Тюленово дрон с боеприпас, като този с кораба „Вера Су”. 

Според него не е нужно министърът на отбраната да подава оставка. „Той се ползва с моето уважение, но в такива случаи много отговорно трябва да се работи и говори.", поясни лидерът на ГЕРБ. 

Той коментира и изказаното по-рано днес предположение от Корнелия Нинова, че Борисов може би използва протестите на зърнопроизводителите за да свали правителството. 

„Искам да сваля правителство, което аз подкрепям ли? И като го свалим, ще я поканим нея за правителство ли? Приемам го като шега. Очаквам по-адекватни действия от страна на правителството. Квалификации и обиди в такива случаи никога не са продуктивни. Затова предлагам на масата на преговорите, диалогично да се подпомогнат техните искания. Защото има справедливи неща, има и такива, които не може да станат", каза Бойко Борисов. 

Той коментира за първи път оставката на Вежди Рашидов. 

"Вежди Рашидов ми е приятел, велик скулптор, направил много, допусна грешка, която за други се спестява, но в ГЕРБ действаме така. Мога само да съжалявам, че не е в парламента, но решението беше правилно.".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега