Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мащабен проект стартира днес в с. Зидарово с церемония „първа копка“

Мащабен проект стартира днес в с. Зидарово с церемония „първа копка“

Инвестиционният проект „Ведра Ленд“ за фармацевтична фабрика, стопански и туристически комплекс ще бъде на стойност 40 млн. лв. и ще има ключово значение за развитието на региона.

Със специална церемония „първа копка“ и тържествен водосвет фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл и производителят Тера Фармасютикъл поставиха символичното начало на инвестиционния проект „Ведра Ленд“ за над 40 млн. лв. в село Зидарово, община Созопол. Събитието, което се състоя на 18 септември от 10:00, беше уважено и от Тихомир Янакиев, кмет на Община Созопол, както и от партньори на компаниите-инвеститорите.


Снимка: Община Созопол

"За нас е привилегия вие да сте част от община Созопол и да развивате този прекрасен район. Искам да ви благодаря, че сте избрали именно село Зидарово, община Созопол за вашата инвестиция. Комплексността й ще доведе до висока добавена стойност както за общината и село Зидарово, така и за целия регион“, коментира г-н Янакиев по време на официалната част.

"Мисията ни винаги е била свързана с това хората да бъдат окончателно здрави, щастливи и с добро качество на живот“ – сподели г-жа Петрова от Ведра. „Открай време село Зидарово е известно със своето чудотворно за здравето аязмо с лековита вода и днес ние сме горди да сложим началото на проект, който ще отпразнува това уникално наследство и ще продължи традициите в грижите за здравето с поглед към бъдещето.“

“Зидарово е било също така и люлка на възрожденското предприемачество, тъй като е родно място на Александър Георгиев-Коджакафалията – скромен, трудолюбив и щедър български предприемач, който е един от най-големите благодетели в историята на Бургас и България. “ – разказва още г-жа Петрова. „Той е дарил над 100 млн. лева на община Бургас и за нас също ще бъде чест да продължим мисията му и да допринесем за развитието на района.” Построяването на завода на Тера Фармасютикъл, а в бъдеще и на стопанския и научно-туристически комплекс „Ведра Ленд“,  със сигурност ще утвърди региона на Созопол и Бургас като пример за привличане на инвестиции от утвърдени компании със съвременни производствени технологии.

Построяването на завода на Тера Фармасютикъл, а в бъдеще и на стопанския и научно-туристически комплекс „Ведра Ленд“,  със сигурност ще утвърди региона на Созопол и Бургас като пример за привличане на инвестиции от утвърдени компании със съвременни производствени технологии. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега