Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бареков: Нямам секретен телефон, с лицето Пеевски не съм си говорил

Бареков: Нямам секретен телефон, с лицето Пеевски не съм си говорил

"Нямам секретен телефон, нито Славчев има, нито някой в нашата партия ползва такъв. Аз имам два телефона, които обикновено стоят при секретарката ми, докато съм в срещи. Почти не ги използвам. По тях се чувам с всички в тази държава и в чужбина. Разговори с лицето Делян Пеевски не съм водил от месеци." Това заяви лидерът на "България без цензура" - Николай Бареков пред журналисти в Бургас, след като изпълнителният съвет на партията взе единодушното решение за изключването на Ангел Славчев от редовете си.

"Нямам секретен телефон, нито Славчев има, нито някой в нашата партия ползва такъв. Аз имам два телефона, които обикновено стоят при секретарката ми, докато съм в срещи. Почти не ги използвам. По тях се чувам с всички в тази държава и в чужбина. Разговори с лицето Делян Пеевски не съм водил от месеци." Това заяви лидерът на "България без цензура" - Николай Бареков пред журналисти в Бургас, след като изпълнителният съвет на партията взе единодушното решение за изключването на Ангел Славчев от редовете си.

"Истината е, че той от евроизборите насам е част от партията само формално", коментира Бареков. След това добави, че се чувства отговорен за ситуацията между Славчев и ББЦ, още повече след днешните му изказвания, че партията обслужва интересите на ДПС и се стреми към диктатура:

"Хванах го за ръка, вкарах го в политиката, гледах го като дете. Сега трябва да отговарям за действията си. Около него няма хора, правеше опит да ме имитира, което не се харесваше на останалите. Той не успя нето да вкара хора в партията, нито да създаде течение в нея. Но за жалост аз го направих и богат човек. Зо последната година той взе почти 1 млн. лв. от продуцентската си къща, която създаде, за да партнира на "Ноу Фрейм Медия България". Там сам си беше определил заплата от 9000 лева, което разбрах днес," добави Бареков.

Той определи ситуацията на Славчев като трагична, сравнявайки го с политически труп: "Славчев беше на площадите когато сваляха правителството. Така той днес не предава Николай Бареков или ББЦ, а онези хора от площадите, които му вярваха. Сега, след като напусна първата си партия, напусна и нашата партия, вече няма ход."

Главният секретар на партията - Стефан Кенов, също коментира отправенте от Славчев обвинения: "Не искам да влизам в обаснителен режим, но явно трябва. Станал съм член на НДСВ още като студент в Бургаски свободен университет. Лидерският ми пост в младежката организация така и не се засече с Делян Певски. Този човек не съм го виждал на живо никога в живота си. Не съм говорил и по телефона даже с него. Ще си потърся правата още утре", заяви твърдо Кенов.

В заключение, лидерът на ББЦ заяви, че има единствено два въпроса към вече бившия член на партията: "Ангеле как ще ме гледаш в очите след всичко, което направих за теб, как ще погледнеш тези хора тук? И кой ти плати?" След това Бареков добави: "Всеки който е против ББЦ, волю или неволю, обслужва интересите на ГЕРБ или на мафията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега