Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Най-възрастната потребителка на Фейсбук навърши 106

Най-възрастната потребителка на Фейсбук навърши 106

Най-възрастният потребител на Фейсбук – американката Едит Кирхмайер навърши 106 години, съобщава британският вестник Daily Express. Бившата социална работничка има повече от 47 000 приятели в социалната мрежа и повече от 12 000 лайка във фен страницата си. В началото на 2013 г., дамата се регистрирала, за да промотира благотворителна кампания.

Най-възрастният потребител на Фейсбук – американката ЕдитКирхмайер навърши 106 години, съобщава британският вестник Daily Express. Бившатасоциална работничка има повече от 47 000 приятели в социалната мрежа иповече от 12 000 лайка във фен страницата си. В началото на 2013 г.,дамата се регистрирала, за да промотира благотворителна кампания.

Едит има две деца и цели 17 внуци, които й подариликомпютър, принтер и дигитална камера за 95-тия й рожден ден. Това отприщилоинтереса на възрастната дама към Интернет, социалните мрежи и възможностите насветовната мрежа. Технологичната баба е оборудвана и с iPad Mini, с който сипроверява имейла и играе на игрички.

Любопитното за Кирхмайер е, че освен в социалната мрежа,тя е регистрирана и като най-възрастният шофьор в Калифорния и най-възрастниятзавършил възпитаник на Чикагския университет. По всичко личи, че родената през1908 година жена е един от най-технологично грамотните възрастни хора напланетата

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега