Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Найденов: Няма да подам оставка, за да угодя на Станишев

Найденов: Няма да подам оставка, за да угодя на Станишев

Няма да си подам оставката, за да угодя на Сергей Станишев, категоричен бе министърът на земеделието Мирослав Найденов пред bTV по повод протеста на фермерите, който продължава и днес в София.

Няма да си подам оставката, за да угодя на Сергей Станишев, категоричен бе министърът на земеделието Мирослав Найденов пред bTV по повод протеста на фермерите, който продължава и днес в София.

Министърът посочи, че вчера при него на масата на преговорите са се явили пет от шестте организации, които подкрепят протестите. Те били се разграничили категорично от политическите искания. Основните протестиращи обаче не се явили на срещата.

Получих от протестиращите галоши, а не цървули, така земеделският министър коментира подаръка, който му направиха протестиращите при вчерашния митинг - жълти цървули за него и розови за Дянков.

"Цървулите се правят от животинска кожа и тъй като за животновъдите винаги остава много малко и ако ние отново се подадем на протеста на най-силните, няма да останат пари даже за кожи за цървули. Аз лично се обадих на фермера, който ми подари въпросните галоши, за да му направя забележка", разказа министърът.

"Слагал съм и цървули, и галоши, за разлика от някои от зърнопроизводителите, които сега, сигурно, си стоят на топло, а са изпратили свои служители да протестират на студа и дъжда в София", заяви още Найденов.

Министърът посочи още, че нямало нищо лошо зърнопроизводителите да карат луксозни коли. "Парите са си техни, могат да карат, ако искат и Ролс-Ройс примерно. Аз лично не съм използвал тази риторика, но истината е, че животновъдите, например, не могат да си купят и Лада.  

Единственият механизъм, по който можем да насочим пари към тях е преразпределението. Тези, към които са насочени повечето пари, скачат, а тези, които имат нужда от финанси си мълчат", допълни министърът.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега