Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП-Бургас погва продавачите на цветя

НАП-Бургас погва продавачите на цветя

НАП- Бургас започва масови проверки на обектите, в които се продават цветя преди 8 март.Целта да се констатира има ли нарушения при търговците, свързани с укриването на оборот.

НАП- Бургас започва масови проверки  на обектите, в които се продават цветя преди 8 март.Целта да се констатира има ли нарушения при търговците, свързани с укриването на оборот.

Контролът е част от действия на данъчните в цялата страна, свързани с извеждане в максимална степен на светло на оборотите в сектора на производството и търговията с цветя. При извършен от НАП  анализ на риска „Управление на печалби от лица, произвеждащи или търговци с цветя и растения“ е установено, че годишно бюджетът губи почти 7 млн.лв. от непостъпили ДДС и преки данъци.

Въз основа на данните от анализа, този риск е включен в програмата на Агенцията за спазване на законодателството и за намаляване на нивата на риск през 2014 г. Най-често инспекторите засичат неиздаването на касови бележки. Оттам не изключват и тази година да има съставени актове за нарушение. Неизрядните  отново ще бъдат поканени да представят счетоводните си документи. Проверките са първа стъпка от цялостна програма  за третиране на този риск. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега