Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НАП приема и онлайн плащания по новите 4 сметки

НАП приема и онлайн плащания по новите 4 сметки

Плащанията за данъци и осигурителни вноски по новите 4 сметки могат да се правят и чрез онлайн системата на НАП. Необходима е дебитна или кредитна карта и регистрация в платформата Еpay.

Плащанията за данъци и осигурителнивноски по новите 4 сметки могат да се правят и чрез онлайн системата на НАП.Необходима е дебитна или кредитна карта и регистрация в платформата Еpay. Софтуерът елиминира риска оттехнически грешки и неточности при попълването на платежни нареждания, катовъвежда автоматично банковите сметки и кодовете за вид плащане към съответнияофис на НАП.

Регистрацията в електронната платежна система на НАП е безплатна иотнема няколко минути.Безпроблемно работят и услугите задостъп до данъчно –осигурителните сметки на клиентите и справките за нареденитесуми и погасените задължения. Електронните системи на НАП приемат и подаденитепо интернет декларации за облагане на доходите на физическите лица, формуляриза корпоративните данъци, ДДС документи и осигурителни декларации. 

От НАП припомнят, че всеки гражданин или представителна фирма може да получи безплатно персонален идентификационен код  (ПИК) с който да следи в интернетданъчно-осигурителното си досие, плащанията и задълженията, да прави справки заосигурителния доход и вноските, които работодателят му внася.

Отговори на въпросите си за новите правилаза плащане на данъци и осигуровки граждани и фирми могат да получат на телефонана Информационния център на НАП 070018700 или по електронен път на infocenter@nra.bg  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега