Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Напусна ни нотариус Станка Стайкова

Напусна ни нотариус Станка Стайкова

Председателят на Регионалната Нотариална колегия за Югоизточна България Станка Стайкова е била покосена от инфаркт в дома си. Нотариус Стайкова е била на работното си място до последно, не е имала сериозни оплаквания. Поклонението пред тленните останки на нотариус Станка Стайкова ще бъде в събота, 08.02 2014 г., от 12.00 часа в Ритуалната зала на гробищния парк.

Председателятна Регионалната Нотариална колегия за Югоизточна България Станка Стайковае  била покосена от инфаркт в дома си.Нотариус Стайкова е била на работното си място до последно, не е имала сериозниоплаквания.Поклонението пред тленните останки на нотариус Станка Стайкова ще бъде в събота, 08.02 2014 г., от 12.00 часа в Ритуалната зала на гробищния парк.

Стайкова е един от първите бургаски нотариуси след 1998 година. Преди това еработила като адвокат.Член е на Съвета при Нотариалната камара на Република България в София, през2010 година е наградена като най-добър нотариус измежду 612 свои колеги отцялата страна.Всепризнатае заслугата й за утвърждаване престижа на нотариалната колегия в района наАпелативен съд – Бургас.

По нейна инициатива през 2011 г. бе издаден каталог нанотариусите в Бургас, Ямбол и Сливен, който ги представя не само катоспециалисти в тяхната сфера, но и като хора с разнообразни таланти.

Стайкова е автор на две книги. През 2010 г. тя представи у нас и в чужбина"Нотариални функции на българските консули". Втората й книга - "Нотариално право", се появи м.г.

СтанкаСтайкова бе и преподавател в Бургаския свободен университет.Освен катопрофесионалист, отдаден на работата, нейните колеги и  приятели я познават и като един изключителношироко скроен човек, пътешественик и ценител на културата и изкуството.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега