Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вземаме си последно сбогом с директора на "Слънчев бряг" АД Златко Димитров

Вземаме си последно сбогом с директора на "Слънчев бряг" АД Златко Димитров

Слънчев бряг изпраща своя директор в последния му път, но отпечатъкът му ще е вечен!

На 5 юли 2023 г., от 12.00 ч., в църквата „Успение Богородично“, Стар град Несебър ще бъде поклонението пред обичания и уважаван Златко Димитров, изпълнителен директор на „Слънчев бряг“ АД. 

Неспиращата му енергия и отдаденост на каузата за развитието на най-големия курортен комплекс в България, чийто директор бе от 2011 г., угасна на 28 юни 2023 г. „Слънчев бряг е многолик комплекс. Мястото, което съчетава прекрасни условия за всякакъв тип туризъм“, казваше често директорът и винаги подкрепяше туристическия бизнес в добрите идеи и инициативи за развитието на курорта. 

Семейството му искрено благодари на всички близки и познати на Златко за подкрепата в тези трудни дни. „Утре няма да е най-трудният ден. Утре всички ще изпратим нашия скъп приятел и роднина и ще подкрепим децата му с топлина и емпатия. Най-трудният ден ще бъде следващата седмица, месец и годините напред, когато ще остане само тишината на спомените“, казват близките на Златко Димитров. 

Слънчев бряг изпраща своя директор в последния му път, но отпечатъкът му ще е вечен! Съветът на директорите и служителите на „Слънчев бряг“ АД организират прощаване с изпълнителния директор след поклонението в църквата, което ще се случи пред сградата на дружеството в комплекса. 

Всички, които искат да отдадат последна почит на най-обичаното от него място, могат да го направят през целия ден в сграда на „Слънчев бряг“ АД, която ще бъде с широко отворени врати. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега