Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Повече от 300 полицейски служители ще бъдат командировани през лятото по Южното Черноморие

Повече от 300 полицейски служители ще бъдат командировани през лятото по Южното Черноморие

Вече има засилени полицейски патрули, както по основните артерии, така и по пътища, които сме анализирали като рискови, посочи старши комисар Калоян Калоянов.

Повече от 300 полицейски служители ще бъдат командировани през летния сезон по Южното Черноморие. Това каза пред журналисти директорът на Областната дирекция на МВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов. Вече има засилени полицейски патрули, както по основните артерии, така и по пътища, които сме анализирали като рискови, посочи Калоянов. 

Като пример той даде засиления трафик през почивните дни. Там, където беше необходимо, пререгулирахме движението на пътникопотока, за да може да има по-бързо изтегляне, обясни ст. комисар Калоянов. Той подчерта, че освен усилията на полицията, всеки водач, сядайки зад волана, трябва да носи отговорност за опазване на човешкия живот.

Днес на Областната дирекция на МВР-Бургас беше подарен автомобил, който според Калоянов ще бъде за нуждите на служителите от Първо Районно управление - Бургас. 

Според Калоянов, вероятно до края на тази година ще започне строителството на новата сграда, където ще се помещава Четвърто Районно управление. 

Общината ни предостави терен, имаме разрешително за строеж, тепърва предстоят процедурите за обществени поръчки, които се провеждат от МВР. Имам уверението на кмета на общината, че ще бъдем подпомогнати и финансово за строежа. Теренът, който ни е предопределен, се намира точно до плувния басейн в комплекс "Меден рудник“ и представлява географския център на жилищния комплекс, обясни Калоянов.

Сградата ще бъде изцяло нова и ще отговаря на всички съвременни изисквания за едно полицейско управление. В момента Четвърто Районно управление - Бургас се помещава в бивша детска градина, която не е пригодена за полицейски нужди.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега