Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Не пропускайте горещия July Morning & Retro уикенд в Бургас

Не пропускайте горещия July Morning & Retro уикенд в Бургас

И това лято на хоризонта се задава тематичен уикенд, посветен на музика, танци до зори и класически автомобили!

Да посрещнеш July Morning на брега на морето, в Бургас – безценно! И тази година на хоризонта се задава тематичен уикенд, посветен на музика, танци до зори и класически автомобили!

Незабравимо лятно изживяване на остров Света Анастасия за July Morning очаква всички меломани. Хедлайнер там ще бъде Hot Since 82 с 12-часов удължен сет, под звуците на който меломаните ще посрещнат морския изгрев. През останалата част публиката ще бъде в компанията на британеца Ben Sterling и Liubo Ursiny. Събитието започва от 18.00 ч. и ще продължи до първите слънчеви лъчи.

Неизменната традиция първото утро на юли да се празнува на бургаския плаж ще продължи и тази година. Под звуците на красивата песен на Uriah Heep – "July mоrning" – първите слънчеви лъчи отново ще се превърнат в символ на новото начало и надеждата.

По инициатива на Община Бургас и с безценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от група "Силует", и тази година феновете ще изживеят силни емоции на брега на морето. Поканили сме както утвърдени, така и изгряващи нови групи. Общото между тях е това, че винаги държат на високо ниво купонджийското настроение. Една от гостуващите групи е WICKEDA – любимци на няколко поколения, винаги свежи и забавни. Стилът им, който трудно може да се побере в строги граници дори и от самите музиканти, представлява смесица от рок, ска, реге, фънк и др. Ще чуем още: COOL DEN, LEK CITY CASE, LEMON BOX, VAICHO`S PROJECT, MR. VAGABOND, Шантаж. В купона се включват и училищни банди: ВНАПРЕДВИД, DO NOT DISTURB, SCARLET CLOUDS, HELLBOUND.

Ето коя група в колко часа ще излезе на сцената:

18:00 – 18:20 – DO NOT DISTURBE
18:30 – 18:50 – ВНАПРЕДВИД
19:00 – 19:20 – HELLBOUND
19:30 – 19:50 – SCARLET CLOUDS
20:00 – 20:20 – ШАНТАЖ
20:40 – 21:20 – LEMON BOX
21:30 – 22:10 – VAICHO’S PROJECT
22:30 – 23:50 – WICKEDA
00:00 – 01:00 – COOL DEN
01:10 – 01:50 – LEK CITY CASE
02:00 – 02:40 – MR.VAGABOND

И тази година традиционният ретро парад в Бургас ще впечатли малки и големи с атрактивни легендарни возила, които не могат да се видят всеки ден. В атрактивното събитие ще бъдат представени над 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България. Няма да липсват и гости от Сърбия, Словения, Хърватска, Гърция и Румъния.

Парадът за класически автомобили и мотоциклети се реализира за 16-та поредна година от Бургаски авто-мото клуб „Ретро“, със съдействието на Община Бургас. Тази година събитието ще се проведе на 1 юли, събота, на алеите пред експоцентър „Флора“.

Любителите на класическите возила ще имат възможност да разгледат и да се снимат с уникалните автомобили и мотоциклети. Те ще бъдат изложени за разглеждане от 10:00 до 14:30 часа. В творческа работилница най-малките посетители на събитието ще могат да оцветят или нарисуват мечтания от тях ретро автомобил. Ще имат и възможността да сглобят от хартия макет на ретро автомобил.

В 14 часа пред експоцентър „Флора“ ще започне церемонията по награждаването на участниците. Традиционно ще се връчват награди на участниците с най-атрактивни и автентични превозни средства. Част от тях са специално изработени авторски инсталации от автомобилни части, които са своеобразно произведение на изкуството.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега