Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас посрещаме Джулая с "Остава"

В Бургас посрещаме Джулая с "Остава"

В летния сетлист на групата са включени задължителните "Шоколад", "Океан", "Мъничко човече" ,“Бесен“ "Внимание" и други емблематичните хитове. Свежест и много енергия идва от албума „Кислород“, който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като „Сателит“, „Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“.

Група “Остава” избра Бургас за старт на лятното си турне, на 1 юли вЛетния театър. След супер успешните юбилейни концерти на голямата сцена на Зала1 на НДК и в Античния театър в Пловдив миналата есен, музикантите дават стартна лятото с мощен рокендрол, хитове, които вдигат публиката на крака и многовълнуващи емоции и настроение.  

Автентична, искрена и докосваща е музиката на бандата, което в съчетаниесъс характерния глас на вокалиста Свилен Ноев, й гарантира водеща роля вмузикалния живот в страната. Остава е единствената българска група, повлиянапри създаването си от британския индирок, която в продължение на повече от 30години не си дава почивка и продължава да създава музика. 

В летния сетлист на групата са включени задължителните "Шоколад","Океан", "Мъничко човече" ,“Бесен“ "Внимание" идруги емблематичните хитове. Свежест и много енергия идва от албума „Кислород“,който излезе миналата година и включва само безусловни хитове като „Сателит“,„Мама“, „Помощ“, „Саботаж“ и „Клише“. 

След Бургас да се готвят феновете в Пловдив (Лятно кино “Орфей” ) на 16 септември и  Русе(Летен театър) на 17 септември. 

Билетите за турнето на “Остава” са в налични в мрежата на Еventim, където могат да бъдатнамерени пропуски и за клубните им концерти във Варна – 4 август (Ментол) иСофия – 30 август (Маймунарника).    
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега