Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нефтохимик отпразнува с грандиозно шоу 20 години от вицешампионската титла

Нефтохимик отпразнува с грандиозно шоу 20 години от вицешампионската титла

След много оспорван и изпълнен с качествени изпълнения мач, в крайна сметка победител нямаше и срещата завърши 3:3.

Отборът на Нефтохимик отпразнува 20 години от вицешампионската титла на тима. Почти всички играчи, както и треньорският щаб от "златното" поколение на Нафтата пристигнаха за празника, а треньорът на Дуисбург и един от любимците на бургаската публика Илия Груев бяха подготвили специално видео с пожелания към всички присъстващи.

Шоуто бе открито от машината за хитове F.O., който в продължение на половин час вдигна адреналина на зрителите. След изпълнението на популярния рапър, пред публиката излязоха децата от школата на отбора, следвани от сребърните медалисти от сезон 1996/97 година. В края на представянето на легендите на Нефтохимик, на терена бе поканено семейството на Велиян Парушев. Няколко минути залата аплодираше наследниците на славния капитан на „зелените“, а синът му получи фланелка с номер 5 и името на железният бранител.

След този емоционален момент започна и демонстративния мач, който противопостави играчите от сезон 1996/97 срещу сегашния тим на Нефтохимик. След много оспорван и изпълнен с качествени изпълнения мач, в крайна сметка победител нямаше и срещата завърши 3:3. В края на двубоя всички играчи и треньори от „златното“ поколение получиха плакети от ръководството на Нефтохимик.

Нефтохимик благодари на всички за подкрепата и като реверанс към феновете на отбора, ръководството ще подари 500 безплатни абонаментни карти, които ще важат до края на първенството. Картите ще се раздават в офисите на Нефтохимик, намиращи се в СЦ „Изгрев“. Нефтохимик приема Монтана в първия пролетен кръг, а срещата ще се играе в събота, 18 февруари, от 13:00 часа на стадион „Лазур“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега